Thursday, May 14, 2015

Bila nak kawen ?

Assamualaikum uolss. Hee *muka kerang busuk 

Okay, entry kali ni nak story mory pasal soalan yang ditujukan sebegini "Bila nak kawen?". Haaa gituuu . Ko hado? hehe. Mentang mentang laa umur aku baru turn to 23 y/o kan. Dan dan laa semua orang dok tanya bila nak kawen. 

Yknow what, getting married is a big big big matter you need to think about it deeper as much as you can. Haaa punya nak cakap laa kawen tuu banyak benda nak kena pikior. Bukan senang senang je orang tanya " Eh Ina, bila nak kawen?" . "Haa, esok jemput laa mai rumah, nak kawen laa esok ni." Hahaha. Kau fikir ni mudah.com ke hapa nak kawen senang senang je macam tuu. 

Memangdangkan aku pun still doing my study, so lets focusing on my study dulu laa. Gua baru nak start bro, relax luu. Stress pun takdan ni. Hahaha. Amboii kemain cakap besar kau ina. Skali stress mai, habis haru biru satg. Hahaha. 

So, sekarang aku decide nak habiskan study aku dulu. Then start focusing on other matter. Macam kawen ke? Opsss. Hee. Cukup lettew aku merapu level 88 ni. 

Thats all. xoxo by nina :)

4 comments:

  1. Replies
    1. hehe. muda lagi kan. So ap ada hal. Hee :)

      Delete
  2. nanti dah kawen keluar soalan bru...bila nak ada anak....bila ada sorang anak akan kluar lg soalan bila nak tambah sorang lagi dan lagi dan lagi...soalan xkan habis...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed! Sebab hidup kita tak pernah habis dengan persoalan. Tak gitu. Hehehe :D

      Delete